Blog

Welcome to our blog. In this blog the Geta team shares the latest news, their experiences and knowledge about the e-commerce industry.

What we learned at HR Tech World

At Geta, we get to go to conferences. And whenever a company invests in employees, it's a point for me to show some kind of return on that investment. So companies keep investing. Here's what I learned and Geta's ROI.

Oskar Bull-Hansen

Ascend'15 - Episerver Find - Advanced Developer Session

In the start of November I was fortunate enough to attend the EPiServer Ascend conference which was held in Las Vegas.

Mari Jørgensen

The 2015 Episerver EMVP Summit

Following the Episerver Ascend’15 conference in Las Vegas, the 2015 Episerver EMVP Summit was held in Zion National Park in Utah. In this blog post I will give you a little peak behind the scenes, and share with you what the EMVP program is all about.

Neuromarketing: Vitenskap møter webdesign

…og tips om et verktøy som kan hjelpe deg i gang! <BR><BR> Det er mye vi ikke vet om den menneskelige hjernen og de beslutningene vi tar. Men samtidig er det mange som vet veldig mye om det, og tar i bruk virkemidlene på nett også. Du trodde kanskje det var du som bestemte deg for å kjøpe det du sist handlet på nett helt selv…?

PIM - Product Information Management

De fleste som driver med varehandel har nok opplevd det: Du har en excelfil med litt produktinfo her, en bildebank der, noe tekst på en epost, og ikke minst pris, lagerbeholdning og litt til samlet i et ERP-system (Enterprise Resource Planning) og POS-system (Point-of-Sale / checkout) med mer. Så ganger vi alt dette opp med antall produkter du har, og at du skal sende deler av infoen til forskjellige kanaler; avisannonser, nettsider, kataloger med mer. Kort fortalt; du ender opp med det vi på godt norsk kan kalle innholds-spaghetti.

Video trigger salg

Video ble mye diskutert på IRCE. Visste du at man i USA daglig bruker mer tid på smarttelefonen sin alene enn på TV ifølge Millward Brown Digital? Med PC blir TV "liten" i forhold. Og visste du at i gjennomsnitt brukes 33 minutter per dag å se på video på mobil og 22 minutter på PC (kilde: eMarketer)? Nå vet jeg ikke tallene for Norge, men ting tyder på at video på nett er populært også blant nordmenn. Men er vi flinke nok til å utnytte det? Joyus baserer seg nesten utelukkende på video. Her er deres tips.

Inntrykk fra IRCE 2014

IRCE er verdens største konferanse om e-handel, og feiret i år sitt 10års jubileum. Over 200 foredragsholdere på fire dager og nærmere 700 utstillere gjorde turen til Chicago og de 10 000 øvrige deltakere på konferansen vel verdt turen. Men det er mye å tygge på i etterkant. Her er noen av mine hovedinntrykk fra konferansen. Så langt.

Kundereisen

På pølsefesten 28.februar inviterte vi i Geta Eirik V. Johnsen i KOBRA for å gi en oppdatering i bruk av kundereisen som et verktøy i strategiarbeide.