ÖoB

I ett partnerskap med Geta, har ÖoB effektiviserat sin e-handel genom att förbättra produktinformation, uppgradera system och introducera en skalbar webblösning. Denna anpassning ger ÖoB möjlighet att erbjuda en enhetlig shoppingupplevelse och stärker deras position i den digitala marknaden.

Om projektet

ÖoB, en av Sveriges mest framstående detaljhandelskedjor, har tagit ett betydande steg mot framtiden med en ny robust och skalbar e-handelsplattform som bl.a. ger en förbättrad kundupplevelse. I kombination med en uppgradering av befintligt inriver PIM, så har det också bidragit till fler automatiserade processer. Men detta initiativ handlar inte bara om att uppgradera deras närvaro online, utan också om att framtidssäkra deras verksamhet i en allt mer digital värld.

Ett Strategiskt Partnerskap med Geta

För att möta denna utmaning, ingick ÖoB ett partnerskap med Geta. Med sin expertis inom utveckling av fullskaliga e-handelslösningar och erfarenhet av komplexa integrationer, var Geta den idealiska partnern.

Målet var inte bara att bygga en ny webblösning, utan också att effektivisera och automatisera processer, förbättra effektiviteten och noggrannheten.

 

"En del av den stora framgången var att använda Getas starterkit och att det innehöll så mycket som var bra för oss. Det gav oss en väldigt snabb start och hjälpte oss att hålla tidplanen. " Carl Stolt, Projektägare ÖoB

 

Båda parter arbetade tillsammans för att hitta de bästa lösningarna för ÖoB:s unika utmaningar. Detta samarbete var en nyckelfaktor för projektets framgång och är ett bevis på Getas engagemang för att hjälpa sina kunder att lyckas.

Effektivisering av Produkt- och Prisinformation

En av de största utmaningarna för ÖoB var att effektivisera publiceringen av produkter och prisinformation. Med tusentals produkter i sortimentet var det en tidskrävande och komplex process. Geta hjälpte till att automatisera och effektivisera denna process, vilket resulterade i snabbare uppdateringar och mer korrekt information för kunderna.

Att använda inriver PIM för att skicka samma produktinformation till både webben och skyltsystemet är bara ett exempel på effektivisering som lösningen bidragit till.

Uppgradering av System och Processer

ÖoB stod inför en stor utmaning när det gällde att uppgradera sina system och processer. Med en komplex infrastruktur och flera leverantörer var detta ingen lätt uppgift. Men tack vare Getas expertis och erfarenhet kunde de hjälpa ÖoB att navigera genom denna komplexa process.

För att till fullo utnyttja de befintliga systemen men samtidigt möjliggöra en framtidssäkrad lösning så valde projektet att t.ex. hämta lagerstatus, priser och kampanjer från kassasystemet (POS) EG Retail.

 

 

 

En Fullskalig Webblösning

Partnerskapet mellan ÖoB och Geta har resulterat i en ny skalbar e-handelsplattform. Plattformen är integrerad med butikssystemet, vilket säkerställer korrekt lager- och prisinformation för kunderna. Den nya e-handelssidan är inte bara användarvänlig, men också utrustad för att hantera ÖoB:s omfattande produktkatalog och komplexa prissättning.

Framtidens E-handel: En omnikanal-upplevelse

Detta projekt handlade inte bara om att lösa de nuvarande utmaningarna, utan också om att förbereda ÖoB för framtiden. Med Geta som en strategisk partner, är ÖoB nu väl positionerade för att fortsätta sin digitala tillväxt. Med den nya e-handelsplattformen på plats, har ÖoB nu möjlighet att erbjuda en verklig omnikanal-upplevelse för sina kunder. Detta innebär att kunderna kan få en sömlös shoppingupplevelse, oavsett om de handlar online eller i butik.

Sammanfattning

ÖoB:s digitala initiativ, i partnerskap med Geta, markerar början på en ny era för företaget. Med en robust och skalbar webblösning, förbättrad kundupplevelse och ett starkt partnerskap, är ÖoB väl positionerade för att möta framtiden.

"Vi är verkligen stolta över det här partnerskapet med ÖoB, jag är helt övertygad om att det här bara är början på en långsiktig resa! Något som jag är extra stolt över är samarbetet och hur teamet kring lösningen hanterat de utmaningar vi ställts inför. Genom att ha täta dialoger, bra kommunikation och förståelse för varandra tror jag på en mycket ljus och lovande framtid tillsammans", säger Christian Öman, försäljningschef Geta Sverige.

 

Teamet från Geta

Webbbokning på mobil

 

 

Kontakt oss

Christian Dommarsnes

Christian Dommarsnes

Sales Manager