UX-designere - Oslo

Er du en UX/UI-designer med med interesse for e-handel? 

 

Vi vokser raskt og ønsker oss flere kolleger 

Som UX/UI-designer vil du primært jobbe med ledende aktører innen retail og netthandel - det er her vi har vår ekspertise. Du vil være en pådriver for å optimalisere kundereisene og jobbe ut løsninger som både møter konkrete behov, men samtidig er teknisk gjennomførbare.

Vi tror du er god på å kombinere brukervennlighet med det visuelle, og samtidig forstå hva som bidrar til å øke konverteringen - gjerne med konkrete tanker om hvordan dette kan løses på tvers av digitale og fysiske kanaler.

Hvis du i tillegg til å være opptatt av brukervennlig design også har noe erfaring med å avholde workshops, interesse for teknologi og blir nysgjerrig/gira av ord og forkortelser som f.eks SEO, CDP, CMS, KPI, CRO osv er vi ihvertfall på riktig vei.

Som designer i Geta vil du få mye ansvar og jobbe tett på kundene (dette er viktig for oss). Du vil være et viktig bindeledd mellom våre fagdisipliner og jobbe daglig i tverrfaglige team med dyktige rådgivere, markedsførere, analytikere og utviklere.

Søk på stillingen her

Hva kan vi tilby?

 • Du får jobbe i veldig kompetente team i et internasjonalt selskap med solid kompetanse og ambisjoner
 • Et selskap i kraftig vekst med lav turnover
 • Du får jobbe med spennende prosjekter, veldig tett på store og kjente kunder
 • Avsatt tid og budsjett til faglig utvikling, seminarer og kurs
 • Fleksibel arbeidstid med mulighet for hjemmekontor som kan kombineres med familie og fritid
 • Kolleger som ikke tar seg selv så høytidelig og mye latter
 • Ukentlig massasje på kontoret
 • Årlige turer sammen med kolleger
 • 5 uker ferie, i tillegg til fri i påsken og romjulen
 • Svært gode forsikringer med noe av markedets beste dekninger
 • Trivelig kontor i Oslo sentrum, super kantineordning, nær kollektivknutepunkt og mulighet for garasjeplass 


Hvem er vi?

Geta har jobbet med digitalisering av varehandel siden 2010 og er nå over 100 ansatte fordelt på 6 kontorer i Europa og USA. Vi er heldige som får jobbe med noen av de største aktørene og merkevarene innen varehandelen - i Norge og internasjonalt, og er stolte av å ha bygget opp sterke fagmiljøer innenfor flere områder:  strategisk rådgiving, UX og design, digital markedsføring, analyse, teknologi og innovasjon.

I Geta har vi sterkt fokus på kompetanse og det jobber mange i Geta med som er ledende innen sine fagfelt. Vi jobber med webløsninger på Optimizely og Sanity for noen av de største og mest kjente merkevarene innen netthandel, både i Norge og internasjonalt. 

Folk som kommer til oss, gjør det fordi de kanskje ikke får nok spennende e-handelsprosjekter (det har vi), eller vil jobbe med andre de virkelig kan strekke seg etter (det har vi også).

Ta kontakt

Høres dette ut som noe som kan passe deg? Vi er ikke veldig opptatt av formaliteter, men hvis du fortelle litt om hvorfor du passer til stillingen og vise til CV, portfolio eller LinkedIn-profil så har vi kommet langt på vei. Søknad sender du inn her