SoMe-spesialist

“Best på netthandel” søker “Best på SoMe”

Du har sannsynligvis ikke hørt om oss før, men du har nok brukt noen av de løsningene vi lager. Det er helt greit - for oss er det nemlig viktigst å lage systemer som gjør at kundene våre skinner.

Geta har jobbet med digitalisering av varehandel siden 2010, og vi jobber med noen av de største aktørene og merkevarene - i Norge og internasjonalt. Blant våre kunder finner du blant annet Milrab, Varner-gruppen (BikBok, Carlings, Levi’s etc.), Mestergruppen, Skeidar og Nille.

Når vi sier “digitalisering av varehandel” betyr det at vi både leverer nettbutikker som er innovative og enkle i bruk, men også at vi er partnere for våre kunder i å utvikle gode verdikjeder - fra teknologiske løsninger, til strategi, design og markedsføring.

I Geta har vi sterkt fokus på kompetanse, og det jobber mange hos oss som er ledende innen sine fagfelt. Vi jobber med webløsninger på Optimizely og Sanity, fordi de gir oss teknologiplattformer som er fleksible og muliggjør tilpasset integrasjon med til hver og en av våre unike kunder.

Vi er stolte av å ha bygget opp sterke fagmiljøer innenfor flere områder; strategisk rådgiving, UX og design, digital markedsføring, analyse, teknologi og innovasjon.

På jobb er vi et selskap som verdsetter det uformelle, og er opptatt av å skape et godt arbeidsmiljø. Vi digger å henge sammen og finne på sosiale ting, alt fra de store til de små eventene. Hos oss har du stor frihet, og mulighet for å sette ditt preg på selskapet vårt.

Er du vår nye SoMe-ekspert i Oslo?

Vi er på utkikk etter vår nye SoMe-ekspert som kan bidra til å heve et av våre viktigste fagområder, Marketing. Vi har allerede folk som er gode på e-commerce, data og sporing, content, og nå vil vi ha en spydspiss på SoMe - sosiale medier.

I denne rollen vil du ha selvstendig ansvar for å utvikle fag- og tjenesteområdet SoMe, både strategisk og operativt. Det betyr at du får mulighet til å påvirke hvordan fag- og tjenesteområdet skal se ut i Geta, og at vi gir det eierskap til prosessen og oppbyggingen.

Du får tenke strategisk på hvordan vi kan hjelpe våre kunder med å bruke sosiale medier som Facebook, Instagram og LinkedIn B2B, men også TikTok og Snapchat. Du vil samarbeide på tvers av avdelinger for å skape gode synergier, og ha eierskap til prosesser fra A-Å på ditt fagområde.

I Geta er vi ambisiøse på våre kunders vegne - som rådgiver vil du jobbe med løsninger som er nyskapende, inspirerende og konverterende. Vi leverer løsninger og prosjekter som setter kundene våre foran konkurrentene, og det krever både kreativitet og innovasjon. Samtidig er det viktig at du som er rådgiver har et solid eierskap til kundens mål og ambisjoner, ved å benytte strategier og målingsverktøy som er hensiktsmessige og effektive.

Det er også viktig at du er genuint interessert i å bygge opp fagområdet SoMe og videreutvikle tjenesteområdene våre. Hos oss vil du få muligheten til å ha et stort eierskap og mulighetsrommet er potensielt endeløst.

Hvem er du?

Vi ser etter deg som har litt pondus, som er initiativrik og vet hvordan du skal bygge veien videre. Om du er super strukturert eller ikke er ikke så farlig, så lenge jobben blir gjort og du tar godt vare på våre kunder. I tillegg digger du sosiale medier, og er opptatt av å bringe glede, kreativitet og innovative poster.

Dette ser vi etter:

 • relevant utdanning på høyere nivå
 • 2 - 3 års relevant arbeidserfaring
 • initiativrik og selvdrevet
 • en som setter pris på å være sosial med sitt team
  genuin lidenskap for sosiale medier

Sånn har vi det hos oss:

I Geta møter du en gjeng med skikkelig flinke folk, som er opptatt av å ha det bra på jobb. Det er lave skuldre som gjelder, og selv om vi er gode på det vi gjør, tar vi ikke oss selv så veldig høytidelig. Vi prioriterer work-life-balance, og har fleksibel arbeidstid med mulighet for hjemmekontor. Det gjør det enkelt å kombinere jobben med med familie og fritid.

I prosjekter jobber vi i tverrfaglige team, og du får samarbeide med skikkelig dyktige talenter innen ulike fagområder. For å være best må vi være mest kompetent - derfor dedikerer vi tid og budsjett til faglig utvikling, seminarer og kurs. Vi legger stor vekt på å ha det bra på jobb, og har til felles at vi har store ambisjoner på våre kunders vegne. Kanskje det er derfor vi har så lav turnover!

I tillegg til hyggelige dager på kontoret, og gode utviklingsmuligheter i vårt fagmiljø, får du blant annet dette:

 • Mulighet til å jobbe med spennende prosjekter, veldig tett på store og kjente kunder
 • Jobbe i et internasjonalt selskap med solid kompetanse og store ambisjoner
 • Et selskap i kraftig vekst med lav turnover
 • Ukentlig massasje på kontoret
 • Årlige turer i forbindelse med jobb og moro sammen med kolleger
 • 5 uker ferie, i tillegg til fri i påsken og romjulen
 • Svært gode forsikringer med noen av markedets beste dekninger
 • Trivelig kontor i Oslo sentrum nær knutepunkt for kollektivtrafikk, med super kantineordning og mulighet for garasjeplass

Høres dette ut som noe som kan passe deg?

Vi er ikke så veldig opptatt av formaliteter, men hvis du kan tydeliggjøre hva som gjør at du passer til denne stillingen gjennom CV eller LinkedIn-profil, så har vi kommet langt. Søknad sender du inn her!

Noe du lurer på?

TTa kontakt med våre samarbeidspartnere hos Cruit AS:
Maria Molvær Nesseth, 901 70 114 eller Arve Nøstdahl 901 71 625