Rådgivere - Oslo

Vi ser etter flere rådgivere innen e-handel

Vi har mange nye kunder og prosjekter planlagt for 2022 og søker etter flere dyktige kollegaer i rådgivningsavdelingen på Oslo-kontoret.

Som rådgiver i Geta jobber du med å lage og gjennomføre netthandel-strategier for noen av de største aktørene innen netthandel i Norge og internasjonalt. Du jobber tett på kunden i tverrfaglige team sammen med teknologer, grafisk designere, interaksjonsdesignere, digitale markedsførere og analytikere. 

Du har bred erfaring fra ehandel, og du er strukturert og analytisk. Om du er tyngre på kundereisen, markedsføringsbiten, teknologisiden eller det rent strategiske så har vi uansett et fint utgangspunkt og ønsker å snakke med deg. 

I Geta vil du sammen med dyktige prosjektledere holde dialogen med en daglig leder, en salgssjef eller en markedssjef i noen av Norges største og mest spennende netthandelsbedrifter. I denne dialogen vil du som rådgiver hjelpe til med å løse kundens behov, utarbeide strategier og veikart for netthandelen, lage konkrete løsningsforslag og være en nøkkelperson i det tverrfaglige teamet fra Geta. 

I Geta er vi ambisiøse på våre kunders vegne - som rådgiver vil du jobbe med løsninger som er nyskapende, inspirerende og konverterende. Vi leverer løsninger og prosjekter som setter kundene våre foran konkurrentene, og det krever både kreativitet og innovasjon. Samtidig er det viktig at du som rådgiver har et solid eierskap til kundens budsjetter i forhold til å benytte kost/nytte-prinsipper.

Er du den vi leter etter så send inn søknad her. 

Hvem er vi?

Geta har jobbet med digitalisering av varehandel siden 2010 og er nå over 100 ansatte fordelt på 6 kontorer i Europa og USA. Vi er heldige som får jobbe med noen av de største aktørene og merkevarene innen varehandelen - i Norge og internasjonalt, og er stolte av å ha bygget opp sterke fagmiljøer innenfor flere områder:  strategisk rådgiving, UX og design, digital markedsføring, analyse, teknologi og innovasjon.

I Geta har vi sterkt fokus på kompetanse og det jobber mange i Geta med som er ledende innen sine fagfelt. Vi jobber med webløsninger på Optimizely og Sanity for noen av de største og mest kjente merkevarene innen netthandel, både i Norge og internasjonalt. 

Folk som kommer til oss, gjør det fordi de kanskje ikke får nok spennende e-handelsprosjekter (det har vi), eller vil jobbe med andre de virkelig kan strekke seg etter (det har vi også).

Hva kan vi tilby?

 • Du får jobbe i veldig kompetente team i et internasjonalt selskap med solid kompetanse og ambisjoner
 • Et selskap i kraftig vekst med lav turnover
 • Du får jobbe med spennende prosjekter, veldig tett på store og kjente kunder
 • Avsatt tid og budsjett til faglig utvikling, seminarer og kurs
 • Fleksibel arbeidstid med mulighet for hjemmekontor som kan kombineres med familie og fritid
 • Kolleger som ikke tar seg selv så høytidelig og mye latter
 • Ukentlig massasje på kontoret
 • Årlige turer sammen med kolleger
 • 5 uker ferie, i tillegg til fri i påsken og romjulen
 • Svært gode forsikringer med noe av markedets beste dekninger
 • Trivelig kontor i Oslo sentrum, super kantineordning, nær kollektivknutepunkt og mulighet for garasjeplass 

Høres dette ut som noe som kan passe deg? Vi er ikke veldig opptatt av formaliteter, men hvis du kan tydeliggjøre hva som gjør at du passer til denne stillingen gjennom CV eller LinkedIn-profil og helst noen kommentarer i søknaden, så har vi kommet langt på vei. Søknad sender du inn her