Løsningsarkitekt

- Er du en skarp teknolog, gjerne med en solid bakgrunn fra utvikling?

Vi har mange kunder som trenger vår hjelp til å lykkes med sine digitale prosjekter.

Som Løsningsarkitekt er et av ansvarsområdene å få frem kundens behov, og du vil være en brobygger mellom forretning og teknologi. Du vil være sentral i innsiktsfasen hvor hovedformålet er å forankre og ivareta kundens krav til funksjonalitet og brukervennlighet.

Det er viktig at du evner å se helhetlige løsninger og at du kan representere hele Getas tjenesteportefølje.

Du må kunne jobbe selvstendig, men også godt i et team. Vi ser for oss at du er komfortabel med å delta i workshops med kunder, avklare behov, omforme disse til krav og etablere løsningsbeskrivelser.

For å lykkes i denne rollen kreves et godt "teknisk hode" med god formidlingsevne.

Vi ser etter deg som har noen års erfaring som arkitekt eller har en solid bakgrunn fra utvikling. Du er engasjert i faget og trives i konsulentrollen. Som person er du strukturert og analytisk, samt kvalitets- og resultatbevisst.

Hvem er vi?

Geta har jobbet med digitalisering av varehandel siden 2010 og er nå over 100 ansatte fordelt på 6 kontorer i Europa og USA. Vi er heldige som får jobbe med noen av de største aktørene og merkevarene innen varehandelen - i Norge og internasjonalt, og er stolte av å ha bygget opp sterke fagmiljøer innenfor flere områder:  strategisk rådgiving, UX og design, digital markedsføring, analyse, teknologi og innovasjon.

I Geta har vi sterkt fokus på kompetanse og det jobber mange i Geta med som er ledende innen sine fagfelt. Vi jobber med webløsninger på Optimizely og Sanity for noen av de største og mest kjente merkevarene innen netthandel, både i Norge og internasjonalt. 

Folk som kommer til oss, gjør det fordi de kanskje ikke får nok spennende e-handelsprosjekter (det har vi), eller vil jobbe med andre de virkelig kan strekke seg etter (det har vi også).

Hva kan vi tilby?

  • Du får jobbe i veldig kompetente team i et internasjonalt selskap med solid kompetanse og ambisjoner
  • Du får jobbe med spennende prosjekter, tett på store og kjente kunder
  • Avsatt tid og budsjett til faglig utvikling, seminarer og kurs
  • Fleksibel arbeidstid med mulighet for hjemmekontor som kan kombineres med familie og fritid
  • Uhøytidelige kolleager med mye latter og moro
  • Ukentlig massasje på kontoret
  • Trivelige og lærerike arrangementer sammen med kollegaer
  • 5 uker ferie, i tillegg til fri i påsken og romjulen
  • Svært gode forsikringer med noe av markedets beste dekninger
  • Trivelig kontor i Oslo sentrum, super kantineordning, nær kollektivknutepunkt og mulighet for garasjeplass 

Høres dette ut som noe som kan passe deg? Vi er ikke veldig opptatt av formaliteter, men hvis du kan tydeliggjøre hva som gjør at du passer til denne stillingen gjennom CV eller LinkedIn-profil og helst noen kommentarer i søknaden, så har vi kommet langt på vei. 

Send inn søknad her