E-com managere - Oslo

Vi søker etter flere erfarne E-commerce Managere til Oslo-kontoret

Brenner du for netthandel? Vil du jobbe med å sikre de beste kundeopplevelsene digitalt for noen av Norges største merkevarer?
Som E-commerce Manager i Geta vil du være en del av et internasjonalt miljø, hvor vi bistår våre kunder på tvers av landegrenser med alt relatert til handel. En del av denne leveransen er strategisk og operativ drift av netthandelen for noen av våre kunder. Du vil være ansvarlig for netthandelen til større selskaper og sikre større satsinger på netthandel. Har du tittet etter en jobb som E-commerce Manager, men ikke funnet den riktige enda? Da er kanskje denne for deg?

Hva vil du jobbe med?

Som en E-commerce Manager i Geta, vil du slippe å låse deg til ett selskap eller én merkevare. Våre oppdrag strekker seg typisk fra mindre oppdrag på noen måneder, til mer omfattende oppdrag over flere år. Kanskje du stepper inn i en lengre periode for å gi et kompetanseløft hos kunden, eller kanskje du utgjør en interim E-commerce Manager i noen måneder. Uansett vil dette bety at du vil få muligheten til å arbeide med unike og nye utfordringer i ulike intervaller.

Du vil utgjøre en del av E-commerce Marketing-teamet i Geta. Som navnet tilsier er avdelingen spisset på markedsføring primært for netthandel, men har som mål å hjelpe våre kunder med alt som berører markedsføring. Avdelingen leverer i dag tjenester innen digital markedsføring (herunder strategisk rådgivning, SEO, SEM, CRO m.m.) og E-commerce Management. I perioder mellom oppdrag vil du arbeide som en E-commerce Marketer. Her vil du arbeide side om side med resten av teamet, som er bygd opp av eksperter på de ulike disiplinene innen digital markedsføring.

Hvem er du?

Vi ser for oss at du har en sterk interesse for alt (nett)handel og (digital) markedsføring. Du har noen års operativ erfaring fra netthandel, med en relevant utdannelse i bunn. Google Analytics, Hotjar og Moz er bookmarked i nettleseren din. Juicy data, tall og analyse gjør deg glad og hjelper deg å oppnå dine mål. Du tenker kommersielt, men forstår også det tekniske (om så til en viss grad).

Beskriver dette deg? Holy shit, da må vi jo møtes! Om ikke: vi vet jo ikke helt hvem du er, for vi har jo ikke møtt deg enda! Så om du føler mye treffer deg, men ikke alt, ja så vil vi fortsatt høre fra deg.

Hva kan vi tilby?

Hos oss får du jobbe sammen med ledende kolleger innen ulike fagområder. Latteren sitter løst og vi arbeider alltid med siste teknologi. Stillingen din vil by på en meget variert hverdag, både hos kunde, men også mellom oppdragene. Vi har splitter nye lokaler rett ved børsen og lunsjen er sykt digg. Når koronaen ikke herjer pleier vi å ta årlige turer med hele selskapet og ellers gjør en lønningspils gjerne susen. Ellers dekker vi også alt det praktiske: knallgod pensjon, forsikring, massasje, utstyret du måtte trenge osv. Vi tar vare på våre ansatte.

Hvem er vi?

Vi er skikkelig gode på netthandel, og har jobbet med det siden Geta ble startet av to utviklere i en kjeller i 2010.  Vi har et meget sterkt fagmiljø, og er i dag en gjeng med rådgivere, prosjektledere, designere, utviklere, markedsførere og forvaltere av den tekniske løsning og strategien bak for våre kunder. 

I Geta jobber ni stykker med MVP-titler, vi har vært partner of the year hos inRiver de fem siste årene, vi deleier et eget Order Management System og et POS-selskap. Med en årlig vekst på 20-30 % er vi godt på vei mot vår visjon - the future of commerce.

Med 100 handelseksperter fordelt på 6 land og kontorer, begynner vi å bli en markant aktør også globalt. Folk som kommer til oss, gjør det fordi de kanskje ikke får nok spennende e-handelsprosjekter (det har vi), eller vil jobbe med andre de virkelig kan strekke seg etter (det har vi også).

Send oss en søknad med en gang - vi kaller inn til intervju fortløpende.

Har du spørsmål til stillingen? Ta kontakt med Meisem Ramani på mobil 473 36 777.