Prestanda: Analys och optimering

 

En snabb och responsiv site är avgörande för en bra kundupplevelse och sökmotoroptimering. Har du någonsin undrat hur snabbt din webbplats laddar och hur bra den presterar på olika enheter? Läs mer om hur det fungerar och vad du kan göra själv i vår guide nedan.  

6741

 

 

 

Vad vi gör?

Geta´s experter har djupgående kunskap om hur man optimerar webbplatser för att uppnå förbättrade Lighthouse Scores. Vi förstår de komplexa samspelen mellan design, kodning och infrastruktur som påverkar din webbplats prestanda. Genom att göra en noggrann analys och erbjuda skräddarsydda åtgärder arbetar vi för att maximera din webbplats hastighet, reaktionsförmåga och användarvänlighet.

 

Vad vi gör

Sven-Erik

Sven-Erik är en av våra mest seniora utvecklare och är unik genom att ha både frontend, backend, integrationer och prestandaoptimeringar som sin specialitet.

 

Han är den som kallas in när inget annat fungerar!

 

Om ni väljer att gå vidare med er analys och behöver vår hjälp så är det Sven-Erik ni kommer träffa. Med sin långa erfarenhet i branschen vågar vi påstå att han är bland de vassaste när det gäller att leta i loggar, identifiera fel och åtgärda problem. 

 

Sven-Erik

Kontakt oss

Christian Dommarsnes

Christian Dommarsnes

Sales Manager