SEO-spesialist

Hvem er vi?

Du har sannsynligvis ikke hørt om oss før, men du har nok brukt noen av de løsningene vi lager. Det er helt greit - for oss er det nemlig viktigst å lage systemer som gjør at kundene våre skinner. Geta har jobbet med digitalisering av varehandel siden 2010, og vi jobber med noen av de største aktørene og merkevarene - i Norge og internasjonalt. Blant våre kunder finner du blant annet Milrab, Varner-gruppen (BikBok, Carlings, Levi’s etc.), Aleris, Skeidar og Nille. Når vi sier “digitalisering av varehandel” betyr det at vi både leverer nettbutikker som er innovative og enkle i bruk, men også at vi er partnere for våre kunder i å utvikle gode verdikjeder - fra teknologiske løsninger, til strategi, design og markedsføring.

I Geta har vi sterkt fokus på kompetanse, og det jobber mange hos oss som er ledende innen sine fagfelt. Vi jobber med webløsninger på Optimizely og Sanity, fordi de gir oss teknologiplattformer som er fleksible og muliggjør tilpasset integrasjon med til hver og en av våre unike kunder. Vi er stolte av å ha bygget opp sterke fagmiljøer innenfor flere områder; strategisk rådgiving, UX og design, digital markedsføring, analyse, teknologi og innovasjon.

På jobb er vi et selskap som verdsetter det uformelle, og er opptatt av å skape et godt arbeidsmiljø. Vi digger å henge sammen og finne på sosiale ting, alt fra de store til de små eventene. Hos oss har du stor frihet, og mulighet for å sette ditt preg på selskapet vårt.

Er du vår nye SEO-ekspert i Oslo?

Vi er på utkikk etter vår nye SEO-ekspert som kan bidra til å heve et av våre viktigste fagområder: marketing. Du vil inngå i en avdeling hvor vi er gode på e-commerce, data og sporing, content og søkemotoroptimalisering. Vår fagansvarlig for SEO vil følge deg opp og gi deg de verktøyene du måtte trenge for å levere best mulig. I denne rollen vil du ha tett dialog med våre kunder og levere SEO på både et strategisk og operativt nivå. Du vil samarbeide på tvers av avdelinger for å skape gode synergier og prosesser fra ditt fagområde.

Hvem er du?

Vi ser etter deg som elsker SEO, er initiativrik, fremoverlent og som ønsker å skape de beste opplevelsene på vegne av våre kunder. Du er kjent med verktøy som Ahrefs og Semrush, og har gjerne en mening om hvilken som er best. Search engine land er lagret i nettleseren og kanskje du har en tanke om hvordan ChatGPT påvirker SEO?

Dette ser vi etter:

 • Relevant utdanning på høyere nivå
 • 2-3 års relevant arbeidserfaring, gjerne fra byrå
 • Initiativrik og selvdrevet
 • En som setter pris på å være sosial med sitt team
 • Genuin passion for bra SEO

Sånn har vi det hos oss:

I Geta møter du en gjeng med skikkelig flinke folk, som er opptatt av å ha det bra på jobb. Det er lave skuldre som gjelder, og selv om vi er gode på det vi gjør, tar vi ikke oss selv så veldig høytidelig. Vi prioriterer work-life-balance, og har fleksibel arbeidstid med mulighet for hjemmekontor. Det gjør det enkelt å kombinere jobben med med familie og fritid.

I prosjekter jobber vi i tverrfaglige team, og du får samarbeide med skikkelig dyktige talenter innen ulike fagområder. For å være best må vi være mest kompetent - derfor dedikerer vi tid og budsjett til faglig utvikling, seminarer og kurs. Vi legger stor vekt på å ha det bra på jobb, og har til felles at vi har store ambisjoner på våre kunders vegne. Kanskje det er derfor vi har så lav turnover!

I tillegg til hyggelige dager på kontoret, og gode utviklingsmuligheter i vårt fagmiljø, får du blant annet dette:

 • Mulighet til å jobbe med spennende prosjekter, veldig tett på store og kjente kunder
 • Et selskap i vekst med lav turnover
 • Ukentlig massasje på kontoret
 • Årlige turer i forbindelse med jobb og moro sammen med kolleger
 • 5 uker ferie, i tillegg til fri i påsken og romjulen
 • Svært gode forsikringer med noen av markedets beste dekninger
 • Trivelig kontor i Oslo sentrum nær knutepunkt for kollektivtrafikk, med super kantineordning og mulighet for garasjeplass

Her kan du søke på stilllingen.

Har du spørsmål til stillingen?
Ta kontakt med Meisem Ramani på mobil 47 33 67 77